Silke Michiels

Advocaat

advocaat Silke Michiels T-Legal

Na het succesvol afronden van haar studie Rechten, studeerde Silke Michiels in juni 2020 af als Master in de Rechten. Zij is sinds 7 september 2020 als stagiair aangesloten bij de balie van Antwerpen, alwaar zij vanaf 7 september 2023 op Tableau werd opgenomen.

Silke Michiels maakte reeds van in het prille begin deel uit van het T-Legal team en zette vanaf 2022 mee haar schouders onder de ontwikkeling en uitwerking van het nieuwe advocatenkantoor.

Silke Michiels heeft steeds een passie gehad voor het “goederenrecht” en staat de particulier en vastgoedprofessional bij als advocaat in de materies van het goederenrecht, onder meer koop-verkoop van onroerende goederen, appartementsmede-eigendom, huur, vastgoedmakelaardij, bouw- en aannemingsrecht en vastgoedontwikkeling.
Hierbij heeft zij de laatste jaren in het bijzonder bijkomende expertise ontwikkeld in appartementsmede-eigendom, verborgen gebreken bij verkoop van onroerende goederen en huurzaken. Silke Michiels kan u bijstaan in het Nederlands, Frans en in het Engels.

back to our team